vrijdag, juli 24, 2009

Michelle Obama kiest voor kort kapsel

AMSTERDAM - Na de veelbesproken gespierde armen van de Amerikaanse presidentvrouw, is nu haar kapsel aan de beurt. Deze week verscheen Michelle Obama met een korte coupe. Zet ze hiermee een nieuwe trend?

De ’Mob’ wordt het kapsel van de First Lady al genoemd, een afkorting van Michelle Obama Bob. Nadat de presidentsvrouw voor het eerst met haar nieuwe look in de openbaarheid kwam, konden modejournalisten over niets anders meer praten en speculeren. Daarom kwam zelfs het Witte Huis met een officiele reactie op het kapsel van Michelle Obama. Het haar zou niet geknipt zijn, maar de kapper zou het zo knap opsteken dat het lijkt alsof ze een korte bob heeft.

Gekopieerd Veel modejournalisten denken dat het korte, maar volumineuze kapsel van de First Lady massaal gekopieerd gaat worden door andere vrouwen. Ook worden er vergelijkingen gemaakt met de eerdere presidentsvrouwen Jacqueline Kennedy, Nancy Reagan en Hillary Clinton. Die lieten zich allemaal een kort kapsel aanmeten toen hun man president werd.

Geen opmerkingen: