dinsdag, juli 21, 2009

Goekope ticket naar Suriname via de route Parijs - Cayenne

Amsterdam- Moet je binnenkort of in December naar Suriname om daar oud op nieuw te vieren, Dan kan je het beste via de route Parijs Cayenne reizen met Air-Caraibes.. In December zijn ze zelfs de helft goedkoper dan de KLM en de Airfrance. Voor ongeveer 800 Euro ,Heb je al een retour ticket Parijs - Cayenne in December. http://www.aircaraibes.com/

3 opmerkingen:

Elleli zei

800 euro voor een ticket Parijs-Cayenne. Maar daar boven op komt ook nog eens de prijs Amsterdam - Parijs en Cayenne - Paramaribo. Dus vind ik dit zeker niet goedkoper. Vorig jaar heb ik gewoon 11 maanden van tevoren een tikcet geboekt via klm.nl naar Paramaribo in december om daar oud en nieuw te vieren. Ik kon al een ticket voor 750 euro krijgen. Inclusief de annulerings/wijzigingsmogelijkheid was ik 100 euro meer kwijt.

Dus gewoon via klm.nl boeken, scheelt je een hoop hoofdpijn en tijd.

Ilse zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ilse zei

Dank voor de geweldige tip. Ik wil in juli reizen met mijn twee kinderen en probeer te zien wat de goedkoopste mogelijkheid is. Met de KLM kom ik op bijna 4000, met Air Caraibes op iets meer dan 2000. Dat is nog al wat.

Moet nog uitzoeken hoe ik van Cayenne in Paramaribo kom. Je komt pas tegen 5 uur 's middags aan nl. Maar voor zo'n tariefsverschil kun je wel een hotel boeken.