woensdag, juli 15, 2009

Duitser vind gebruikte tampon op zijn bord

NEW YORK - Een Duitse toerist, die dineerde in het prestigieuze Waldorf-Astoria in New York, heeft een nare smaak over gehouden aan zijn etentje. Toen de bestelling, een steak met spinazie, werd geserveerd, vond hij een gebruikte tampon op zijn bord...

De Duitser, Axel Sanz-Claus, claimt dat de bloederige tampon verstopt zat tussen zijn eten. "Ik had het ding in mijn mond, kauwde erop en slikte het bijna door. Het is walgelijk. Ik voel me sinds dat etentje hondsberoerd."

Ambulance

Sanz-Claus spoelde zijn mond met brandy en ging daarna naar het toilet om over te geven. Volgens de Duitser belde het hotel vervolgens een ambulance.

Verdacht

Het is onduidelijk of het walgelijke verhaal van de toerist daadwerkelijk klopt met de feiten. Het Waldorf-Astoria zegt een onderzoek te hebben ingesteld. "We onderzoeken de zaak, maar vinden de omstandigheden verdacht."

AIDS

Sanz-Claus zegt op zijn beurt na het etentje geen 'oog te hebben dichtgedaan'. Zijn eten laat hij voortaan liever staan, schrijft Eyewitness News. De Duitser is inmiddels getest op hepatitis en zal ook een AIDS-test ondergaan.

Klik hier voor de beelden.

Geen opmerkingen: