dinsdag, december 27, 2011

Criminele Brazilianen Maken Brokopondo OnveiligHet aantal berovingen in de decembermaand is aanzienlijk toegenomen in het district Brokopondo. Normaliter was het district veilig en vredig, maar in deze feestmaand zijn veel roofovervallen merkbaar. Dit zegt districtscommissaris Verno Pryor.

De dc vindt het bijzonder jammer dat een toename van de criminaliteit te merken is in zijn district. Er zijn heel wat aanhoudingen verricht en gebleken is dat de roofovervallers meer Brazilianen zijn. “De surveillance is opgevoerd. Er worden ook roadblocks gehouden. Ik denk dat het aan de feestmaand december ligt. Maar, dit is geen manier om aan middelen te komen om te feesten”, aldus Pryor.

Te weinig politiestations
De dc merkt op dat het district te weinig politiestations heeft. Afgelopen vrijdag vond de opening van het politiestation te Kwakoegron plaats. Nu telt het district twee politiestations. Pryor vindt dat op Brownsweg en Klaaskreek een politiebureau moet komen en langs de Afobakkaweg een hulppost. Zo kan er dan effectief opgetreden worden. Het district telt 14000 bewoners en het werk zou dan goed verdeeld zijn als op verschillende plekken de politie aanwezig is.

1 opmerking:

sranangmedia zei

Hier kun je de DVD van Jorgen Rayman ook downloaden:
http://www.torrentreactor.net/torrents/2332086/Jorgen-Rayman-Even-Slikken-XviD-DivXNL-Team(dutch)