Alles over Surinamers en Suriname, ,Brunswijk, Venitiaan ,Bouterse,De ware tijd, Bouterse, Surinamers in Nederland en Amerika, Misiekaba, Marinus bee, ,Barack Obama, Surinaamse blog, 8 december moorden, Kromanti, Donald trump, mark Rutte, Geert Wilders, Santokhie, VHp, NDP,ABOP, DOE, Bainath Panday, enz enz
vrijdag, februari 10, 2006
Atoetoe Surinaams vlees schotel
Ingredienten
150 gr. zoutvlees
150 gr. bakkeljauw
1 eetl. margarine
1 ui
1 tomaat
½ madam janet (groen) in stukjes
200 gr. maismeel
1 takje selderij.
De bakkeljauw en zoutvlees ontzouten Het vlees en de vis een half uur laten koken met stukjes ui, tomaat, peper, selderij en een half glas water. Het maismeel oplossen met een glas water en dit onder voortdurend roeren mengen met het vlees- vismengsel(op het vuur). De boter erdoor roeren en met deksel op laag vuur gaar stoven. Eventueel wat zout water toevoegen. Als de atoetoe wat afgekoeld is in stukken snijden en eten als rijst.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten