maandag, mei 10, 2010

Slm vluchten gecancelled ivm nieuwe aswolk

10 May, 13:50 De SLM-vlucht van vanmiddag is geannuleerd. De vlucht PY 993 uit Amsterdam is niet uitgevoerd. De luchtvaart ondervindt weer problemen door de aswolk boven het Europese luchtruim. De vulkaan in IJsland spuwt nog steeds as uit en daardoor wordt het vliegen bemoeilijkt. PY 994, die vanmiddag naar Amsterdam zou vertrekken, wordt eveneens geannuleerd. Passagiers die op deze vlucht geboekt stonden, dienen berichten via de media te volgen. De SLM zegt er alles aan te zullen doen om de schade voor de passagiers tot het minimum te beperken. De vorige maand was het bijna een week lang niet mogelijk om te vliegen. Er is enorme schade ondervonden door de aswolk. De SLM en KLM hebben toen extra vluchten moeten inzetten om gestrande passagiers te vervoeren.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoe kan het dat de slm vandaag werkelijk de enige vlucht richting zuid amerika /caraiben is die wordt gecancelled vanwege de aswolk.
Vluchten naar bonaire , curacao, vanaf parijs naar cayenne , allemaal zijn vertrokken zonder of met geringe vertraging.Worden wij hier weer in de maling genomen.De aswolk wordt hier denk ik dankbaar gebruikt om op een of andere manier kosten uit te sparen.