Gestoofde vis 500 gr. vis naar keuze 1 citroen of azijn 2 dl. olie zout zwarte peper 2 tomaten 1 takje selderij 1 á 2 bouillonblokjes 1 verse peper 25 gr. margarine 1 ui snufje ve-tsin. De vis schoonmaken en wassen met citroen of azijn. Daarna afspoelen en afdrogen. De vis in moten snijden en met zout en zwarte peper bestrooien en in hete olie bakken. Boter in de pan doen en hierin stukjes ui en tomaat fruiten. De stukken vis erbij doen, ½ glas water, de fijngesneden selderij, de verse peper, ve-tsin en de stukken vis hierin laten sudderen. 1 á 2 bouillonblokjes toevoegen.
Alles over Surinamers en Suriname, ,Brunswijk, Venitiaan ,Bouterse,De ware tijd, Bouterse, Surinamers in Nederland en Amerika, Misiekaba, Marinus bee, ,Barack Obama, Surinaamse blog, 8 december moorden, Kromanti, Donald trump, mark Rutte, Geert Wilders, Santokhie, VHp, NDP,ABOP, DOE, Bainath Panday, enz enz
vrijdag, april 10, 2009
Goede vrijdag : twee vis gerechten voor vandaag
Gestoofde vis 500 gr. vis naar keuze 1 citroen of azijn 2 dl. olie zout zwarte peper 2 tomaten 1 takje selderij 1 á 2 bouillonblokjes 1 verse peper 25 gr. margarine 1 ui snufje ve-tsin. De vis schoonmaken en wassen met citroen of azijn. Daarna afspoelen en afdrogen. De vis in moten snijden en met zout en zwarte peper bestrooien en in hete olie bakken. Boter in de pan doen en hierin stukjes ui en tomaat fruiten. De stukken vis erbij doen, ½ glas water, de fijngesneden selderij, de verse peper, ve-tsin en de stukken vis hierin laten sudderen. 1 á 2 bouillonblokjes toevoegen.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten