maandag, maart 31, 2008

Jack Van Gelder op de racistisch toer.

Als het goed gaat met het Nederlandse voetbal , zijn het de Hollandse jongens . Wanneer het wat minder gaat, dan wordt de schuld bij de donkere spelers gezocht. Gisteren was het Jack Van Gelder die zoveel lef had, om een heel stomme en racistische uitspraak te doen jegens de Surinaamse spelers van AZ. Meneer Van Gelder gaf aan dat de slechte resultaten van AZ, het schuld zou zijn van de Surinaamse spelers die teveel aandacht aan hun buitenvrouwen gaven, en daardoor vaak te laat kwamen opdagen voor de training. Wel als dit geen discriminatie is dan weet ik het niet.

vrijdag, maart 28, 2008

Fitna the film , is ofline gehaald

De net uitgebrachte film van Geert Wilders Fitna, is inmiddels weer ofline gehaald door Liveleak.com. Dit gebeurde na bedreigingen aan het adres van medewerkers van de van de site waar je Fitna kon zien. Op de website van Liveleak.com staat er een verklaring, waarom men het film van Wilders hebben verwijderd. Geert Wilders betreurt de verwijdering van zijn film van internet, en hij zegt zich te beraden op de te nemen stappen.

vrijdag, maart 21, 2008

Een nieuw begin

Sorry lezers , we waren een tijdje niet up to date geweest . Binnekort gaan grondig vernieuwen , om jullie beter van dienst te kunnen zijn.